Nieuws / Support ons: Nu of Nooit

Support ons: Nu of Nooit

21/12/2011, 21:09:44
Hofbuskers Nieuws Zoals je misschien al hebt gehoord spelen we 27 januari in de Nieuwe Nor in Heerlen tijdens de voorrondes van Nu of Nooit 2012. Hiermee maken we kans een optreden te mogen doen op Pinkpop 2012! Vanaf morgen (22-12-2011) kun je kaarten kopen voor de voorrondes; dit kan echter alleen online. De organisatie heeft dit jaar een nieuw systeem bedacht waarbij de act die de meeste kaarten verkoopt zich rechtstreeks plaatst voor de finale. Met de uniek code #NON12HOF kun je op www.nieuwenor.nl een kaart kopen voor Hofbuskers! Door de code #NON12HOF in te vullen bij je bestelling van je kaart kun je ons aan die finaleplek helpen. Bovendien help je ons financiëel een beetje, we krijgen 1 euro per verkochtte kaart... hebben wij weer wat meer ruimte om dikke tracks en clips voor je te maken je! Een kaartje kost 7 euro.

Nieuw NU OF NOOIT systeem
Zoals de organisatie zelf zegt:
"Door het invoeren van een unieke code bij het bestellen van e-tickets steunt de bezoeker zijn favoriete deelnemer in 1 van de 5 voorrondes van Nu Of Nooit. De act die de meeste codes achter zijn naam heeft, krijgt namelijk een wildcard voor de finale. De bezoeker steunt haar favoriete act ook financieel, want 1 euro per kaartje gaat naar de deelnemer. De voorverkoop voor de voorrondes van Nu Of Nooit start op donderdag 22 december a.s. om 10:00 uur. Kaarten zijn dit jaar vanwege deze actie niet via acts beschikbaar, maar alleen verkrijgbaar via e-tickets van de podia. Per voorronde zijn er slechts 250 kaarten met code beschikbaar. De voorverkoop zou daarom dit jaar wel eens heel snel kunnen gaan.

Voor bezoekers is er tot slot ook een voordeel: door het gebruik van de code ontvangen zij 2 euro korting op de toegang tot de finale als hun favoriete act (via jury of ticketverkoop) de finale bereikt!"


Hofbuskerinies
Kortom: ga morgenvroeg op je school, stage of werk snel naar www.nieuwenor.nl en bestel je kaarten met code #NON12HOF. Koop kaarten voor je mamma, je pappa, je neef, je zus, je vrienden... Kerst staat voor de deur: mooi kadotje voor ze! Wij zijn alvast bezig een unieke set neer te zetten zoals je nog nooit eerder van ons hebt gezien. Wees er bij!

Mocht het niet lukken, loop je vast, of wat dan ook; spreek ons aan op twitter (@hobuskers) of op facebook, of kijk bij contact op deze site; Dan helpen we je graag verder!<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat