Nieuws / Nu of Nooit: FINALE

Nu of Nooit: FINALE

16/02/2012, 12:59:14
Hofbuskers Nieuws Zaterdag 11-2-2012 werden de winnaars voor de finale van Nu of Nooit 2012 bekend gemaakt; We zitten er bij! Op zondagmiddag 26 februari strijden we met 5 andere Limburgse bands voor de 1ste plek.

Nu of Nooit, denk je? Kort: Een Limburgse band-contest waarvan de winnaar onder andere de eer krijgt om Pinkpop te openen. Maar er is meer. Check het persbericht van SPL, de Stichting die alles organiseert.

Spannende stijlen dus, maar goed, olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. We gaan er wil voor, in ieder geval...


We zijn de voorbereiding uiteraard al gestart en we gaan wederom op volle toeren die glans pakken. Er komt ook nog iets speciaals aan in aanloop van de finale; iets waar we al lang op zitten te wachten. We brengen je hierover op de hoogte via de Nieuwsbrief. Verwacht die dit weekend!

Allrighty, we gaan weer aan de slag. Koop je kaartjes op www.nieuwenor.nl of een van de andere venues waar voorrondes zijn gehouden (je krijgt 2 euro korting als je ook bij de voorronde was!) dan zien we je zondag 26 Februari in Heerlen, en wie weet op Pinkpop. JWZ<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat