Nieuws / Cum&Aètje

Cum&Aètje

17/03/2013, 23:57:55
Hofbuskers Nieuws Een luide radiostilte van enkele maanden ging aan dit bericht vooraf. Festival Dvers 2012 was de laatste keer dat je en plein publiek van ons hebt kunnen vernemen. Het afgelopen jaar gingen we namelijk heet op de gigs, terwijl we in het geniep werkten aan meer materiaal. De laatste maanden hebben we de tijd genomen om die stijl te polijsten. Nu in 2013 de kou langzaam het land uit trekt, gaan we ons eigen Hof weer verlaten met nieuwe content; resultaat: Hofbuskers Cum&Aètje!

Op dit moment liggen 20 tracks die samen een Album vormen op de plank te wachten om gehoord te worden. In de loop van 2013 zullen we deze tracks mondjesmaat vrijgeven, voor gratis, voor niets.

Alla quatro formaggi, de vier seizoenen, of de pikken van mijn vrinden (hoe je het wil...) brengen we het Album Cum&Aètje Album in 4 Deelbums van 5 tracks de wereld in. Steeds gaan we je warm maken voor zo’n Deelbum met een single en een videoclip.

De eerste warmmaakronde gaat bij deze van start. Vanaf dit moment kun je dan ook de eerste single van Deelbum A, tevens titelsong van het album, downloaden via onze website.

De eerste video zal snel volgen: de 28e van deze maand gaat die live.

Check eerst maar snel de track voor de gratis op de muziek-pagina<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat