Nieuws / Nieuwe Clip: Laat het Los

Nieuwe Clip: Laat het Los

20/05/2013, 20:38:43
Hofbuskers Nieuws Vanaf heden is video twee in de Cum&Aetje release-reeks online. Laat het Los staat op deelbum B. Later deze maand zullen we het volledige Deelbum B releasen.

Laat het Los is het resultaat van een samenwerking tussen Hofbuskers, Startist Productions, Juul Thielen Producties en hoofdrolspeelster Suzanne Engel. Het intensieve project heeft menige uurtjes inzet van al deze partijen, vrijwillige figuranten, crew en locatie-eigenaren vereist. De zonnige dagen in mei 2011 waarin de video is geschoten, komen bij het zien van de beelden dan ook weer dichtbij; een resultaat waar we trots op zijn.

Suzanne speelt in de clip de personificatie van het maatschappelijk beeld dat door Maat & Mono wordt geschetst in de lyrics. Het is echter geen letterlijke vertaling van het nummer. Wellicht zul je de clip dus een paar keer moeten checken om het verhaal helemaal op te pikken; we hopen in ieder geval dat je het tof vindt!

Dus check, share en like ook deze video als een mallebabbe, zodat we met volle overtuiging voor het eind van deze maand het volledige Deelbum B kunnen releasen!

<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat