Nieuws / GPvNL HofkersBus

GPvNL HofkersBus

20/08/2013, 09:57:27
Hofbuskers Nieuws Je hebt het al vernomen uiteraard: we zijn uit een +/-180 inzendingen geselecteerd om met 35 andere Nederlandse hiphop-acts te strijden voor de titel: Winnar Grote Prijs van Nederland 2013. De kwartfinales komen er al snel aan en wij willen jou daar graag bij hebben. Check het uit:


(Klik om te vergroten!)

DE HOFKERS BUS

Op zaterdag 7 september spelen wij in de kwartfinale van de Grote Prijs van NL te Den Bosch! Het lijkt ons gruwelijk om met een touringcar vol Hofbuskers-affiliates & Limburgse hiphop-representatives af te reizen vanuit Heerlen en Sittard naar Den Bosch, daar de show te glanzen tot de max en daarna weer samen terug te reizen.

Jij kan mee! Hoe? Voor slechts € 20,- p.p. regelen wij vervoer vanuit Heerlen of Sittard + een entreekaart voor de show. Stuur om je aan te melden z.s.m. een mail naar info@hofbuskers.nl met daarin jouw naam en e-mailadres. Je krijgt dan direct een mailtje van ons met verdere instructies en voorwaarden om je inschrijving te bevestigen.

Shit is nu al episch: dus ben er snel bij, want vol = vol! Mocht je nog vriendjes willen meenemen: let 'm know & hook 'm up.

Tot Dan!<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat