Nieuws / Vertraging Ontluchten: M tot M [Fanmade-videoclip]

Vertraging Ontluchten: M tot M [Fanmade-videoclip]

23/07/2011, 16:04:57
Hofbuskers Nieuws Na het releasen van de MC Snick-L Son trailer kregen we met regelmaat te horen dat men erg uitkijkt naar de volledige Ontluchten Clip. Om aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen zijn we de afgelopen maand dan ook volop bezig geweest aan de edit van de clip.

Het feit dat we alles zelf doen en streven naar iets dat in de buurt komt van perfectie (vierkante ogen, eelt op de muisknopvinger) heeft er toe geleid dat de release van de clip wat later zal plaatsvinden dan gepland. Je zal nog een weekje of 2 moeten wachten.


Maar zoals je ziet! We hebben toch wat voor je. we zijn immers niet alleen zelf good busy geweest; ook Dj Bizon heeft de handjes laten wapperen op een voor hem onbekend terrein. Hij is op een vrije zondagmiddag met zijn fotocamera en wat materiaal dat hij al eerder had opgenomen achter z'n Mac gaan zitten en heeft een begeleidend videoclipje gemaakt bij de track MtotM.

De titel 'M tot M' stamt overigens uit Buskers' begin der dagen. Vandaar ook de foto uit 2004. De lyrics van de track zijn een stuk recenter (ervaring leest de schoen!) Enjoy!

<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat