Nieuws / Release: ‘Ontluchten’ [Officiële Videoclip]

Release: ‘Ontluchten’ [Officiële Videoclip]

29/08/2011, 18:54:01
Hofbuskers Nieuws Eindelijk! Hij is er! Het heeft bloed, zweet, tranende ogen, hoogbegaaidheid, eelt op de vingers en het zitvlees gekost maar je kunt hem nu hieronder bekijken.

Om de eerste officiële videoclipin te luiden hebben we een prijsvraag gekoppeld aan de videoclip. Als winnaar maak je kans op een speciaal voor jou gemaakte handpop. Deze persoonlijke pop wordt door Hofbuskers gefabriceerd in dezelfde sweatshop waar ook Monoloog, Maat, innerAct en MC Snick–L Son tot leven zijn gekomen. Daarnaast maak je kans op 1 van drie hardcopy hiphop cd–pakketten.

Lees hier meer over de prijsvraag.


De clip heeft langer op zich laten wachten dan vooraf gepland. We wilden alles in eigen hand houden. Het idee van de poppen is al in het begin van het jaar ontstaan. Omdat het budget extreem laag was, en de tijd die we hadden om er mee bezig te zijn minimaal, heeft het allemaal wat langer geduurd. Bovendien hebben we gaandeweg de lat voor ons zelf steeds hoger gelegd. We wilden eigenlijk een snel, eenvoudig clipje maken ter promotie van de EP, maar het is een beetje uit de hand gelopen, in positieve zin.

De clip is geproduceerd door Startist Productions

<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat