Nieuws / Onluchten Prijsvraag: Win een handpop!

Onluchten Prijsvraag: Win een handpop!

29/08/2011, 19:02:09
Hofbuskers Nieuws We geven je de kans jezelf te laten vereeuwigen als handpop in Hofbuskers-stijl. Om de unieke eigengemaakte handpop te kunnen winnen is er een prijsvraag bedacht; daarbij maak je tevens kans op 1 van de drie Cd-pakketten bestaande uit acht hardcopy hiphop-Cd‘s.


Hoe kun je winnen? We zoeken een woord! In de Ontluchten clip zitten een aantal hints verstopt die je tot dat woord moeten leiden. Die hints kunnen zitten in achtergronden, in de lyrics, in gebruikte voorwerpen of in handelingen van de poppen. Daarnaast zijn op deze website een aantal geschreven hints verstopt die je op weg moeten helpen. Meld je aan voor de Hofbuskers nieuwsbrief en ontvang een zeer revelerende hint!

Denk je het antwoord te weten ga dan naar www.hofbuskers.nl/prijsvraag en vul je antwoord in. Je ziet meteen of je kans maakt op één van de prijzen. Succes!

Een Cd-pakket bestaat uit: Secluded – My definition of a classic, De Nachtploeg – Ingewerkt, Cuttin‘ Class – ClassX, Batja – Limburgs finest, Yila – Leven tot het einde, BdeB – Moment opname, DJ Bizon – Mixtape, Hofbuskers – Buitenbeentjes EP.

<-- Terug

Boekingen
Leeuwendeel


agenda

Geen planning vooralsnog


Hofbuskers - Hiphop - Sittard - Monoloog - Maat - innerAct
NIEUWSBRIEF

Affiliates

Low Budg Movement De Nachtploeg Het VerZet Cuttin' Class Spat Spat